Diéta németül


diéta németül

Miután a Paul és Shou-Csing Jaminet diéta németül orvosok segítségével nem sikerült felépülniük hosszan tartó, krónikus betegségükből, érdeklődésük az egészséges táplálkozás felé fordult.

Öt éven át folytattak kutatásokat, és az eredmények gyökeresen megváltoztatták az életüket. A Tökéletes egészség diétában a Jaminet házaspár közérthető, világos stílusban magyarázza el, hogyan nyerheti vissza bárki az egészségét és érhet el tartós testsúlycsökkenést táplálkozási szokásai optimalizálásával, méregtelenítő és immunerősítő étrenddel.

diéta németül

Könyvökben bebizonyítják, hogy a toxikus, tápanyagban szegény étrendünk hogyan ássa alá az egészségünket, és hogy betegségeink gyakran maguktól is elmúlnak, ha betartunk bizonyos, az egészséges táplálkozással kapcsolatos szabályokat.

Jelen kiadásban számos ízletes étel receptje is szerepel.

diéta németül • Magyar-német szótár

Segítségükkel könnyedén áttérhetünk egy igazán egészséges étrendre, elérhetjük ideális testsúlyunkat, és a tartósan egészségesek maradhatunk. A tudományos kutatásokon alapuló Tökéletes egészség diéta egyszer s mindenkorra gyökeresen megváltoztatatja életminőségünket.

diéta németül

Próbálják ki, hogy egészségesek maradjanak és jól érezzük magukat a bőrünkben. Ez a tökéletes egészség programja. Ha csak egy könyvet terveznek elolvasni a témakörben, ez legyen az.

diéta németül

Paul krónikus betegségét legyőzve úgy döntött, kifejleszti az öregedéssel és a betegségekkel kapcsolatos elméletét.