Fogyi gyerekek, Fogyókúra tábor gyerekeknek


A fiatal korban fogyasztott, cukorban, zsírban és feldolgozott élelmiszerekben szegény étrend növelheti az intelligenciát— derült ki egy kutatásbólamit a PsyBlog mutatott be.

keto slim fogyókúrás termék jól bevált diéták

A kutatók eredményei szerint a tápanyagokban és vitaminokban bővelkedő étrenddel táplált 3 év alatti gyermekek IQ-ja magasabb volt — azaz minél egészségesebben táplálkoznak a gyerekek, annál magasabb lesz az IQ-juk.

Shutterstock A tanulmány 14 ezer, és között született brit gyermek jólétét és egészségét követte nyomon.

kalóriaszámlálással fogyni fogyókúra étrend férfiaknak

Azt, hogy mit ettek, a kutatók egészen 8 éves korukig követték nyomon, majd egy intelligenciatesztet végeztek velük. Az eredmények azt mutatták, hogy azoknak a fogyi gyerekek, akik egészségtudatosan táplálkoztak, és több salátát, rizst, tésztát, halat és gyümölcsöt ettek, fogyi gyerekek éves korukban magasabb volt az IQ-juk.

fogyókúrás tippek a fogyáshoz fogyókúrák összehasonlítása

A több zsírokban és cukrokban gazdag, egészségtelen ételeket fogyasztó gyerekek viszont alacsonyabb eredményeket mutattak. A kora gyermekkorban magas zsír- cukor- és feldolgozott élelmiszer-tartalommal járó rossz étrend összefüggésbe hozható az IQ kis mértékű csökkenésével a későbbi gyermekkorban, míg az egészséges étrend — amely a tápanyagokban gazdag élelmiszerek magas bevitelével jár, és amelyet körülbelül az IQ felmérésének idején írtak le — összefüggésbe hozható az IQ kis mértékű növekedésével — állapították meg a tanulmány szerzői.

A kutatók azt is kiemelték, hogy 4 és 7 éves kor között már elhanyagolható hatással volt az IQ-ra az, hogy mit ettek a gyerekek. Szerintük az is lehetséges, hogy a jó táplálkozás a 3 éves kor alatti időszakban elősegítheti az optimális agynövekedést.

  • Fogyni otthon gyorsan és biztonságosan
  • Szakértő: Dudás Katalin gasztropszichológus, Bajor Zsuzsanna dietetikus www.
  • Hogyan lehet karcsúsítani a hasi zsír Fogyókúra tábor gyerekeknek, Szülő gyermek fogyás tábor Nem stimulálható zsírégetők Szülő gyermek fogyás tábor.
  • A fogyókúra sikerét és az egészséges testsúly megtartását támogató hatása A katáng gyökere nagy mennyiségben tartalmaz inulint.
  • Hogyan fogyasszuk le a gyereket?
  • Fogyás hasról 3 nap alatt?