Fogyjunk közösen


Több, mint 30 kilót szedett fel Adonis Hill, aki nagyon jól tudja, hogy milyen túlsúlyosnak lenni.

fogyjunk közösen

A fiatalember ettől depresszióba zuhant, aminek eredményeként meghízott, ám szerencsére Hill legjobb barátja rá tudta venni a férfit, hogy mozogjon.

Hill eleinte csak a ház körül sétált, majd hosszabb távokat tett meg, végül a sétából futásra váltott a barátjával, aminek eredményeként fogyjunk közösen 45 kilót, majd személyi edző lett.

FOGYÁS - a 10 legfontosabb tipp

Most, 5 esztendővel később, Hill újra meghízott, de a 32 kiló pluszhoz semmi köze a depressziónak, viszont az empátiának annál több van, hiszen az edző így akart segíteni az Alyssa nevű ügyfelének, akivel együtt akart fogyni. A cél érdekében Hill abbahagyta az edzést, naponta ezer kalóriát vitt be a szervezetébe.

fogyjunk közösen

A hízás végül azért lett pont 32 kiló, mert Hill vérnyomása annyira megnőtt, hogy az orvosa megtiltotta, hogy még kövérebb legyen. A vérnyomás problémához nagyban hozzájárult, hogy Hill a reggeli kávéjába renget tejszínt öntött, napközben több fánkot, pizzát és hot dogot megevett, majd vacsorára valamelyik gyorsétterem kínálatából választott fogást.

fogyjunk közösen

A közös fogyásban Hillt az lepte meg, hogy másodjára sokkal nehezebben ment a fogyás, ugyanis hiába mozogtak a kliensével, valamiért a kilók nem akartak eltűnni. Végül drasztikus fogyjunk közösen volt szükség, ami sok fehérjét, proteint és kevés szénhidrátot tartalmazott. A közös fogyás eredményeként Hill 4 hónap alatt 25 kilót, míg Alyssa 26 kilót dobott le.

fogyjunk közösen

Forrás: szeretlekmagyarorszag.