Fogyás manifesztálás. Manifesztáció - 7 lépés a lehető legjobb élethez


Please wait while your request is being verified...

Tanfolyamok A ThetaHealing® fogyás manifesztálás meditációs folyamat, amely fizikai, spirituális és szellemi gyógyulást hoz létre a Teremtőhöz szóló fókuszált, összpontosított imán keresztül. ThetaHealing Miért működik? A ThetaHealing® egy meditációs folyamat, amely fizikai, spirituális és szellemi gyógyulást hoz létre fogyás manifesztálás Teremtőhöz szóló fókuszált, összpontosított imán keresztül.

Ennek ellenére nem tartozik semmiféle valláshoz, a lényeg a Teremtőbe vetett hit; nevezhetjük Kreatív Energiának, Univerzumnak, Istennek vagy épp Teremtőnek, akivel a meditáció útján kapcsolódunk össze, agyhullámaink pedig théta frekvenciára hangolódik.

Ebben az állapotban lehet teremteni, változtatni — azonnal! Theta agyhullám Frekvenciája 4—8 Hz között mozog. Ezt akkor tapasztaljameg, amikor belülre figyel és például meditál.

Szeretnéd, ha végre rád írna vagy válaszolna az üzenetedre? – Az „írj rám” varázs segíthet!

Ez egy sokkal lassabb agyhullám, mint az alfa. Összekapcsolódhat a tudatalattival és megtapasztalhatja az Egészet anélkül, hogy cenzúrázná a gondolatait. Az egyik legpozitívabb mentális állapot. Jellemzője a megnövekedett intuíciós képesség és magas fokú kreativitás.

fogyás manifesztálás zöld kávé tabletta ár

A belső érzelmi gyógyulás frekvenciája, amit erős harmonikus érzés kísér. A tanfolyam lelke, a technika gyakorlati alkalmazása, amely során megváltoztathatóak az élet minták 2 Haladó DNS2 Bővíti az Alap Tanfolyam ismeretanyagát és mélyreható megértést ad a minket körülvevő Létezés Hét Síkjáról.

Az első napon Érzelmi Letöltéseket kaptok, melyek gyógyulást és megvilágosodást hozhatnak számunkra. Jelentkezem Alap DNS1 Egy jó alap azoknak, akik készek a változásra, hogy tegyenek önmagukért, családjukért és környezetükért.

One moment, please

Betegségekhez feltáró eszközt nyújthat és a gyógyuláshoz erőteljes lehet. A tanfolyam lelke, a technika gyakorlati alkalmazása, amely során megváltoztathatóak az élet minták, az alap- genetikai- történelmi, és lelki szintű meggyőződések, melyek lehetnek saját kialakításúak vagy külső tényező által létrehozottak.

Szinte minden a hitrendszerekhez kötődik életünkben, melyek blokkolhatnak és nem engedik a szabad energia áramlást az életünkben.

fogyás manifesztálás vékony fogyókúrás termék

A ThetaHealing®-ben levő gyakorlati tudás megmutatja, hogy a hiedelmek és az érzelmek hogyan öröklődhettek az őseinktől. Ezt hívjuk genetikai szintnek.

fogyás manifesztálás hogyan tartsam a diétát

A tanfolyam során megtanuljuk beazonosítani saját hiedelmeinket. A gyakorlatok során gyorsan felfedezhetőek a hitrendszerek s megmutatják, hogy a test hogyan cseréli a korlátozó hiedelmeket és érzelmeket támogatóra. Elkövetkező tanfolyamokról részletes információ a Facebook oldalon itt. Hogyan akadályoznak tudatalatti korlátozó hitrendszereid és érzéseid.

Téné étrend

Megismerjük, hogy miért hozunk létre fogyás manifesztálás az életünkben és mit tanulunk belőlük. Hogyan találjunk rá tudatalattinkban rejtőzködő korlátozó hitrendszereinkre.

A négy szint, ahol hitrendszereinkbe kapaszkodunk. A korlátozó érzések felderítése tudatalattinkban.

Hogyan töltsünk be pozitív hitrendszereket és érzéseket életünk javítására. Hogyan hangoljuk össze a tudatos és tudatalatti szinteket céljaink eléréséhez.

fogyás manifesztálás egészséges táplálkozás hogyan lehet fogyni

Megismerjük az érzékelést, miközben lelki segítőinkkel együtt működünk. Izomteszt alkalmazása kineziológia.