Fogyás porral


Ideális túlsúlyosoknak, cukorbetegeknek, változókori súlyproblémákkal küzdőknek, inzulinrezisztenciában szenvedőknek egyaránt Az egyetlen, orvos által felügyelt életmód program Folyamatos orvosi felügyelet és tanácsadás mellett végezhető, ezáltal teljesen biztonságos Személyre szabott BIA mérés által meghatározott egyéni testösszetételt, alkati adottságokat figyelembe vevő módszer.

INSUmed diéta lépései Állapotfelmérés Az első lépés az állapotfelmérés anamnézis, esetleges belgyógyászati és egyéb betegségek átbeszélése, zárójelentések, laborleletek tanulmányozásatestsúly és BIA mérés.

Frissítve Ez azt jelenti, hogy gyorsan fogyni lehet por alakú fehérjetartalmú étrenddel vagy a gyártó által kínált kész turmixokkal.

A BIA bioimpedancia mérés az alapja a programnak. A BIA készülék tabletta fogyásra mérést követően kiszámolja a részletes testösszetételt, valamint javaslatokat tesz a főétkezés összetételére vonatkozóan.

Orvosi szaktanácsadás Az egyéni adottságok, esetleges alapbetegségek figyelembevételével meghatározhatóak a fogyáshoz szükséges konkrét lépések INSUmed por adagolása, fogyás porral ételkészítési technikák, szükséges életmódbeli korrekciók, stb.

Program megvalósítása Az irányelvek szerinti napi 3 alkalommal történő étkezés, megfelelő folyadékfogyasztás mellett heti 0, kg zsírfogyás érhető el.

fogyás porral

A program lényege, hogy a szervezet a zsírraktárakból fedezi a napi energiaszükségletének nagy részét, így az izomzat megmarad. A fogyókúrázó energikus marad, nem lesz fáradékony és valóban a fogyás porral módon formálódik a teste.

fogyás porral

Árak és időpontfoglalás Őszi-téli kedvezményes időszak : A közelgő időszak, az ünnepek jelentette plusz terhek mellett sem kell lemondania az egészségének megőrzéséről, az insumed terápia folytatásáról. A kedvezményes ajánlatunk bizonyára vonzó lehetőséget kínál azoknak, akik alakformálásukat nem szeretnék abbahagyni vagy épp most szeretnének csatlakozni. A speedfitness edzés kiváló kiegészítője a programnak, rövid idő alatt még látványosabb eredményhez vezet.

fogyás porral

Jó szívvel ajánlom! Zsuzsa Cégvezető februárban kezdtem el az Insumed diétát.

fogyás porral

A módszer segítségével két hónap alatt sikerült lefogyni 12 kilót. Ezután már csak reggel iszom a shaket, délben továbbra is a lehető legkönnyebb menüt választom, a kenyeret teljes egészében kiiktattam, helyette az általában hideg vacsorához grissinit eszem sovány felvágott, sajt, túrókrém, humusz mellé, természetesen friss zöldséggel.

fogyás porral

A testmozgás heti alkalommal kb egy óra, ellipszis tréner, kézisúlyzó és haspad használatával. Egyáltalán ne érzem megterhelőnek ezt a módszert, sőt kifejezetten kényelmes a reggeli villámgyors elkészítése és elfogyasztása. Nem éreztem soha, hogy különösebb lemondásra kellene kényszerülnöm, hogy rendkívüli önfegyelmet, önmegtartóztatást igényelne. Gábor Gábor, 57 éves.

fogyás porral