Welcome

Hol vehető piros pénztárca?

Régebben a divat miatt, csak a halhatatlan fekete pénztárcák voltak kedveltek. Ma már a hölgyek körében a piros pénztárca a menőbb vagy annak árnyalatai. Ráadásul a piros pénztárca nemcsak a fiatalok vagy a középkorúak körében kedvelt, hiszen remek ajándék az idősebb hölgyeknek is.

Ha ajándékba vásárolunk és talán túl erősnek véljük ezt a színt, akkor léteznek bordó modellek is. A karácsony közeledésével az ajándékozás amúgy is időszerű téma, egy ilyen kiegészítő pedig nagyon személyes és kedves meglepetés bárkinek. Ha valódi bőrből, márkás darabot szeretnénk beszerezni, akkor ma már interneten keresztül is meg lehet tenni.

A penztarca-store.hu webáruházban nagy a választék. A női kiegészítőknél nemcsak a piros pénztárca található meg, hanem a klasszikus, elegáns fekete színű is. A márkák mind-mind ismertek, mivel olyan nevekkel találkozhatunk itt, mint a Swarovski, Fairy, Wild, Rialdo vagy a Jennifer Jones. Sőt, most már olyan modellek is rendelhetőek, amelyek RFID védelemmel vannak ellátva.