Welcome

A LED munkalámpa megkönnyíti a munkát

Amikor félhomályban vagy teljes sötétségben kell dolgozni, akkor az előnytelen fényviszonyok miatt szinte alig lehet haladni. Amikor egy szerelés nem várhat a sötétség ellenére sem, a LED munkalámpa üzembe helyezése javasolt. Minden autóban hasznos lehet a szerelést segítő munkafényszóró. Az általunk forgalmazott Hella termékek maximálisan eleget tesznek az elvárásoknak, a legapróbb részletekig átgondolt, intelligens tervezésű termékekről beszélünk.

Nagyon megkönnyítik a munkavégzést, ráadásul az élettartamuk igen magas, így évekig használni tudja. A legtöbb LED munkalámpa univerzális, védettséggel ellátott termék. Olyat érdemes választani, ahol az alumíniumház hűtőbordákkal van ellátva, lehetővé teszik a nagyteljesítményű LED-ek által kialakult hő elvezetésére.

A speciális optika összegyűjti a fényt és nagy felületen, egyenletesen szórja szét a szükséges munkafelületen. Így nem kell állandóan változtatni a munkafényszóró pozícióját sem. Most kedvezményes áron vásárolhat LED munkalámpa változatokat. Böngésszen az oldalon kedvére!