Okos étrend


Online vásárlás Táplálkozz tudatosan!

okos étrend fogyi bogyó

Az egészséges életmód egyik legfontosabb része a kiegyensúlyozott táplálkozás. Próbáld változatosan, minél többféle élelmiszerből összeállítani az étrendedet, hogy tested mindenből megkaphassa azt a mennyiséget, amennyire szüksége van.

okos étrend hatékony hajdina diéta a gyors fogyásért

De ne többet! Figyeld meg magad, és találd meg a neked legideálisabb étkezési ritmust, és igyekezz tartani is ezt. Az étkezéseknek pedig mindig add meg a módját: egyél nyugodt körülmények között, és élvezd az ízeket!

okos étrend fogyókúra gyorsan és hatékonyan

Figyelj a mennyiségekre! A táplálkozástudományi szakemberekből álló Táplálkozási Fórum által megalkotott okostányér segít neked a kiegyensúlyozott étrend összeállításában.

Megmutatja, mely élelmiszertípusokból milyen mennyiségben kell fogyasztanod ahhoz, hogy megőrizhesd az egészségedet. Ha ezeket az arányokat betartod, nagy baj már nem lehet.

okos étrend legjobb hatékony diétás pirula

Hiszen a jól átgondolt, kiegyensúlyozott étrendben mindkettő egyaránt fontos. Nézzük, mit is jelentenek a szükséges adagok!

A növényi alapú, sovány fehérjét, teljes kiőrlésű gabonaféléket és egészséges zsírokat tartalmazó étrend betartásával jóllakhatsz anélkül, hogy teletömnének.

Folyadék: 1 adag, azaz 1 pohár ,5 dl folyadék víz. A gyümölcs- és zöldséglevek, cukortartalmú teák, üdítőitalok, turmixok, tejes italok okos étrend.

okos étrend gyógyszerészeti gyógyszerek a fogyás hatékony

Mylan EPD Kft. Tel: