Smoothie fogyás. 4 mennyei smoothie recept fogyni vágyóknak | Well&fit


smoothie fogyás green coffee plus vélemények

Február Ettől hatékony a smoothie-fogyókúra A smoothie-k ma már mindenhol ott vannak: a kávézókban, az élelmiszerboltokban, a reggelizőhelyeken, a büfékben és persze a közösségi oldalakon is. Nem is csoda, hiszen ezek az italok rendkívül egészségesek, és ha megfelelő kombinációban keverjük az alapanyagokat, még fogyhatunk is velük.

smoothie fogyás gyógynövények fogyásra

Ráadásul ha péksütemények és cukros tejszeletek majszolása helyett egy ízletes smoothie-t iszunk, nemcsak az egészségünkért teszünk, hanem jó esetben a fogyásért is, mert italunk nemcsak hogy tartalmaz minden növényi rostot, amire a normál bélműködéshez szükségünk van, hanem a gyomrunkat is eltelíti annyira, hogy ne éhezzünk meg fél óra múlva.

Hizlalhat is Persze a gyümölcsturmix sem fogyasztható büntetlenül, hiszen a gyümölcscukor is hizlal. Ha tehát fogyni szeretnénk, a smoothie fogyás részesítsük előnyben a savanykásabb, kevésbé édes gyümölcsöket, zöldségeket.

smoothie fogyás egeszseges etrend ferfiaknak

Használjunk kevesebb banánt, almát, répát vagy narancsot, és kerüljön az italba több ananász, gyömbér és zöld levél. De ha egészség- és alakmegőrző diétáról van szó, jó ötlet a kelkáposztaalapú smoothie is, a kelkáposzta ugyanis nagyon alacsony kalóriatartalmú élelmiszer g kelkáposzta 30 kcal-t tartalmazráadásul olyan magas a rosttartalma, hogy a szervezetnek több energiába kerül megemészteni, mint amennyihez hozzájut belőle.

smoothie fogyás vékony fogyókúrás termék

A kelkáposzta-smoothie tehát lényegében a régi kelkáposztaleves-kúra modern verziója.